Konsertit

Siuntion kirkko on tunnettu erinomaisesta akustiikastaan.

Kirkon säännölliseen konserttitoimintaan kuuluvat Lux Musicae ja Siuntion Lauluakatemian oppilas -ja opettajakonsertit.

Siuntion kirkon konserteilla on omat facebook-sivut.

Tuuli kääntyy -videokonsertti

Puisto Live järjestää ainutlaatuisen Tuuli kääntyy -videokonsertin YouTubessa maaliskuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Konsertissa nähdään neljältä upealta gospelartistilta muutaman kappaleen minikeikat. Artistit ovat Maksetut Viulut, Sami Asp -duo, Juhani Tikkanen sekä Kotiinpalaajat -duo.

Juontajana toimii Kotiinpalaajat -yhtyeen laulaja Samuli Luomaranta.

Konsertin teema kumpuaa toivosta ja ilosta. Epävarmoina aikoina saamme luottaa, että ”vielä tuuli kääntyy, ja portit ruosteiset auki vääntyy, mun sydämessä”, kuten Kotiinpalaajat laulaa heti konsertin ensimmäisessä laulussaan. Konsertin kautta nämä artistit ja Puisto Live haluaa rohkaista jokaista ihmistä elämään luottavaisena Jumalan huolenpitoon.

Huom! Linkki konserttiin tulee saataville myöhemmin.

Tuuli kääntyy -videokonsertin mainos