Konsertit

Meidän kaikkien urkujuhlat

Miksi “Meidän kaikkien urkujuhlat”? Ajassamme korostuu nyt erityisesti yhteisöllisyys ja sen tarve. Yhdessä tekeminen ja taide ovat parantava yhdistelmä.   Tapahtuman lipputulot käytetään lasten ja nuorten taidekasvatuksen tukemiseksi.

Meidän kaikkien urkujuhlat ovat yhteistyössä mm. seurakunnan työntekijöiden, päiväkerhojen, rippikoululaisten,  senioritoiminnan, Siuntion päiväkotien, AKK:n kuvataideopiskelijoiden ja Turun konservatorion nuorten urkuoppilaiden kanssa toteutettava urkujuhla. Tapahtuman toteutukseen ovat kaikki tervetulleita esimerkiksi markkinoimaan hanketta lasten ja nuorten hyväksi.

Lapset osallistuvat mm. mainosmateriaalin kuvitukseen , nuoret ovat mukana mediatyöryhmänä ja graafikkoina.  Lippujen hinnat ovat “sellainen summa, joka sopii sinun kukkarolle juuri nyt”

Meidän kaikkien rakkaimmat lastenlaulut

Keskiviikkona  25.5. klo 9.30, Markus Malmgren, urut

Siuntiolaisten päiväkotien lapset ovat valinneet omasta mielestään parhaat lastenlaulut. Valituista lauluista urkutaiteilija Markus Malmgren improvisoi konsertin, jossa lapset myös laulavat yhdessä. Konserttiin on avoin kaikille ja sinne ovat tulossa mm. Siuntion päiväkotien lapset.

Meidän surumme ja ilomme ovat yhteisiä

Helatorstaina 26.5. klo 16, Nuoret urkurit

Nuoret urkurit soittavat ilon ja surun musiikkia. Konserttiin voit osallistua myös musiikkia maalaten. AKK:n kuvataiteen lehtorin Mari Sarviahon johdolla toteutettava Ilot ja surut kuvaksi - meditatiivisessa musiikkimaalauksessa annat konsertin urkumusiikin kuljettaa ajatuksesi ja tunteesi väreiksi sekä muodoiksi piirtäen ja maalaten . Kaikki toiminta tapahtuu taideterapeuttisessa viitekehyksessä eikä työskentelysi edellytä erityisiä taitoja.

Konserttiin voi tietysti osallistua myös kuulijana.

Meidän koko kirkko soi

Perjantai 27.5. klo 19.00, Hannu Ilola, urut ja Pami Karvonen, piano

Urkutaiteilija Hannu Ilola ja muusikko Pami Karvonen soittavat konsertin, jossa urut ja piano soivat yhdessä.

Meidän Aleksis ja Seitsemän veljestä

Lauantaina 28.5. klo 13.00, Juha Laukkanen

Nukketeatteritaiteilija Juha Laukkanen tuo seitsemän veljestä kirkkoon. Muusikko Pami Karvonen improvioi esityksen aluksi uruilla seitsemän musiikillista muotokuvaa veljeksistä.

Meidän maamme

Sunnuntaina 29.5. klo 16.00, Sakari Kuosmanen, laulu ja Pami Karvonen, urut ja piano

Taiteilija Sakari Kuosmanen ja muusikko Pami Karvonen esittävät musiikkia, jonka juuret ovat syvällä isänmaamme mullassa. Samalla tavalla kuin taiteilija Sakari Kuosmasen ääni.

laulavia värikkäitä urkupillejä