Varttiehtoollinen

Meditatiivinen rukoushetki, jossa tarjolla ehtoollinen. Kesto 15 min.

Tervetuloa ehtoolliselle!

Haluamme vastata monen kaipaukseen ehtoollisesta. Keskiviikkoisin 27.1. alkaen järjestämme kaksi meditatiivista varttiehtoollista Siuntion kirkossa klo 19.00 ja 19.30. Tilaisuuksiin on sähköinen ennakkoilmoittautuminen. Yhteen hetkeen voimme ottaa 7 henkeä kerrallaan. Ilmoittautuminen sulkeutuu samana päivänä klo 16.00, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen tilaisuudesta tekstiviestitse osallistujille. Jos ilmoittautuneita on vähän, pidämme yhden tilaisuuden klo 19.00. Pappi on tavattavissa kirkolla keskustelua varten klo 18.30-19.00 sekä 19.45-20.15.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

”Minä olen elämän leipä. Se, joka tulee minun luokseni, ei takuulla jää nälkäiseksi. Se joka luottaa minuun, ei ole koskaan janoinen.” Joh.6:35 (UT20)

”Tulkaa minun luokseni kaikki te, jotka olette uupuneet taakkanne alle. Minä annan teidän levähtää.” Matt. 11:28 (UT20)

Varttiehtoollisen mainos