Koronavirusohjeistus

8.9.2021 - Siuntion suomalaisen seurakunnan koronaohjeistus

Tämä ohje on voimassa 30.9.2021 asti. Seuraamme valtioneuvoston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), sekä Suomen ev.lut kirkon piispojen ohjeistuksia.

• Sisätiloissa järjestettävissä yli 10 hengen tilaisuuksissa tulee voida pitää riittävät turvavälit.
  • Ulkotilassa järjestettävissä yli 50 hengen tilaisuuksissa tulee voida pitää riittävät turvavälit.
  • Kirkollisia toimituksia, kuten kasteita, vihkimisiä ja hautajaisia voidaan järjestää kaikkia turvallisuusohjeita noudattaen. Istumapaikat on rajoitettu puoleen normaalista.
    • Siuntion Pyhän Pietarin kirkko: noin 150 henkilöä
    • Siuntion seurakuntakoti: 26 henkilöä
    • Aseman Liikekeskus Capella: 40 henkilöä
  • Suosittelemme kaikkia yli 12-vuotiaita käyttämään hengityssuojaimia
  • Tilaisuuksiin ja asioimaan paikan päälle saa tulla vain terveenä
  • Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ja turvaväelistä
  • Käsidesiautomaatit ja kasvomaskit löytyvät heti ulko-ovien vierestä

Yhteyshenkilöt

• Siuntion suomalaisen seurakunnan kirkkoherra, Mirja Miettinen, 0400 610 492 tai mirja.miettinen@evl.fi
  • Espoon hiippakunnan valmiuspäällikkö, vt. lakimiesasessori Aapo Laitinen, 050 348 4183 tai aapo.laitinen@evl.fi

Koronavilkku

Suosittelemme lämpimästi Korovalikku -sovelluksen lataamista älypuhelimeesi omasta sovelluskaupastasi!

Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu.

koronavilkku.fi