Tunnekeskeinen parisuhdenkurssi Kirkkonummella 2022

Tule mukaan luottamukselliseen työskentelyyn, jossa opit tuntemaan itseäsi ja kumppaniasi paremmin, sekä saat välineitä hyvään muutokseen.

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi perustuu kanadalaisen Sue Johnsonin tunnekeskeiseen pariterapiaan. Siinä tutkitaan parisuhteen vuorovaikutusta ja vuorovaikutustilanteiden taustalla vaikuttavia tunteita. Kurssi soveltuu pareille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään omasta parisuhteestaan sekä parantaa keskinäistä yhteyttä ja läheisyyttä.

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi on luonteeltaan intensiivinen, joten kurssille hakevien parien on pystyttävä osallistumaan kaikille kerroille ja sitoutumaan työskentelyyn.

Aikataulut

• Masalan kirkko, Tinantie 4, Kirkkonummi

• kuusi maanantai-iltaa klo 17.30-19.30 ja yksi

lauantaipäivä klo 10-15

• Kurssipäivät: ma 10.1.; ma 17.1.; ma 24.1.; ma 31.1.; ma 7.2.; la 12.2. klo 10—15; hiihtolomaviikolla tauko ja ma 28.2.2022

Kurssin sisältö: Kurssin sisältö koostuu luennoista, videoiden katsomisesta, kahden kesken tehtävistä harjoituksista

ja kotitehtävistä. Kurssikirjana käytetään Sue Johnsonin kirjaa: Kunpa sinut tuntisin paremmin. Keskustelemalla

tunnekeskeiseen parisuhteeseen. Kirjan kurssilaiset hankkivat itse. Kurssilaiset maksavat kurssilla jaettavasta

materiaalista 15 €/pari.

Kurssikertojen aiheet

1. Rakkauden ja kiintymyssuhteen ymmärtäminen

2. Kun yhteys katkeaa -Tuhoavat keskustelut

3. Arkojen kohtien tunnistaminen

4. Turvallisen perustan luominen

5. Kun yhteys löytyy -Pidä minut lähelläsi -keskustelut

6. Luottamuksen palauttaminen

7. Tunneyhteyden vahvistaminen seksin ja kosketuksen avulla.

8. Rakkauden ylläpitäminen.

Lisätiedot

Otamme kurssin järjestelyissä koronatilanteen huomioon ja järjestämme tarvittaessa kurssin videovälitteisesti.

Ilmoittautuminen ke 8.12.21 mennessä: ma klo 13-14 ja to klo 10-11 puh.0400 889 315 tai sähköpostitse pirjo.kettu@evl.fi

Kurssin vetäjät: perheneuvojat Pirjo Kettu ja Nina Nordström

Tarvittaessa järjestetään lastenhoito 1-7 -vuotiaille, 10 €/kerta/lapsi

Kurssin järjestää: Kirkkonummen perheasiain neuvottelukeskus, Kirkkonummen seurakuntayhtymä, Kirkkonummen perheneuvola ja Kirkkonummen kunta