Tunnekeskeinen parisuhdekurssi Kirkkonummella keväällä 2023

Tule mukaan luottamukselliseen työskentelyyn, jossa opit tuntemaan itseäsi ja kumppaniasi paremmin, sekä saat välineitä hyvään muutokseen.

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi perustuu kanadalaisen Sue Johnsonin tunnekeskeiseen pariterapiaan. Siinä tutkitaan parisuhteen vuorovaikutusta ja vuorovaikutustilanteiden taustalla vaikuttavia tunteita. Kurssi soveltuu pareille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään omasta parisuhteestaan sekä parantaa keskinäistä yhteyttä ja läheisyyttä.

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi on luonteeltaan intensiivinen, joten kurssille hakevien parien on pystyttävä osallistumaan kaikille kerroille ja sitoutumaan työskentelyyn.

Kurssi kokoontuu:

• Masalan kirkko, Tinantie 4, Kirkkonummi
  • Kuusi maanantai-iltaa klo 17.30-19.30 ja yksi lauantaipäivä klo 10-15
  • Kurssipäivät: ma 9.1., ma 16.1., ma 23.1.; ma 30.1., ma 6.2., la 11.2. klo 10—15; hiihtolomaviikolla tauko ja ma 27.2.2023

Kurssin sisältö:

Kurssin sisältö koostuu luennoista, videoiden katsomisesta, kahden kesken tehtävistä harjoituksista ja kotitehtävistä. Kurssikirjana käytetään Sue Johnsonin kirjaa: Kunpa sinut tuntisin paremmin. Keskustelemalla tunnekeskeiseen parisuhteeseen. Kirjan kurssilaiset hankkivat itse. Kurssilaiset maksavat kurssilla jaettavasta materiaalista 15 €/pari.

Kurssikertojen aiheet:

1. Rakkauden ja kiintymyssuhteen ymmärtäminen
  2. Kun yhteys katkeaa -Tuhoavat keskustelut
  3. Arkojen kohtien tunnistaminen
  4. Turvallisen perustan luominen
  5. Kun yhteys löytyy -Pidä minut lähelläsi -keskustelut
  6. Luottamuksen palauttaminen
  7. Tunneyhteyden vahvistaminen seksin ja kosketuksen avulla.
  8. Rakkauden ylläpitäminen.
Ihmiset kahvikupin ja kirjan äärellä

Ilmoittautuminen 8.12.2022 mennessä: ma klo 13-14, to klo 10-11 puh. 0400 889 315 tai sähköpostitse pirjo.kettu@evl.fi.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kurssille soveltuville pareille.

Tarvittaessa järjestetään lastenhoito 1-7 -vuotiaille, 10 €/kerta/lapsi.

Kurssin järjestävät Perheasiain neuvottelukeskusLinkki avautuu uudessa välilehdessä (seurakuntayhtymä) ja PerheneuvolaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (Kirkkonummen kunta).

Kurssin ohjaavat perheneuvojat Nina Nordström, nina.nordstrom@kirkkonummi.fi (puh. 040 1269 575) ja Pirjo Kettu, pirjo.kettu@evl.fi (puh. 0400 229 346)