Taideterapiaviikonloppu "Sielun ja mielen valoa"

Taideterapiaviikonlopun aikana voit levähtää ja etsiä omia voimavaroja sekä valon- ja elämänilon lähteitä hiljentyen, maalaten, kirjoittaen, kevyesti liikkuen ja yhdessä jakaen.

Taideterapia antaa välineitä löytää ja tuoda esille omia syvimpiä tunteita ja tarpeita tavoilla, jotka auttavat ymmärtämään ja ottamaan niitä vastaan. Ryhmätaideterapiassa voit jakaa turvallisesti sinulle tärkeitä asioita ja oivaltaa uusia puolia itsestäsi. Jokaisella on mahdollisuus vahvistaa omia tunnetaitoja omalla tavallaan. Ryhmätaideterapiassa harjoittelet tunnistamaan ja nimeämään sen hetkisiä tunteita ja tarpeita sekä harjoittelet niiden säätelyä ja käsittelyä ilmaisun kautta.

Mitään ns. taiteellisia taitoja et tarvitse, ne löytyvät sinusta itsestäsi taideterapian menetelmien myötä. Luovan taidetyöskentelyprosessin kautta sinulla on mahdollisuus saada kosketus syvimpiin tarpeisiisi ja tunteisiin.

Kokoonumme Capellassa (Flemingintie 2) perjantaina 1.3.24 klo 17-19 ja lauantaina 2.3.24 klo 12-16. Sunnuntaina 3.3.2024 tapaamme Siuntion kirkolla (Suitiantie 51) klo 10 messussa, jonka jälkeen siirrymme salaatti- tai keittolounaalle Capellaan, jossa päätämme kurssin klo 15 mennessä.

Käytössämme ovat mm. myrkyttömät, nestemäiset peitevärit ja öljyvärit. Voit ottaa mukaan myös omia taidetarvikkeita halutessasi. Viikonlopun kurssin hinta on 25 € sisältäen ohjauksen, taidetarvikkeet, iltateen sekä sunnuntain lounasaterian.

Kurssilla ohjaajina toimivat kirkkoherra Mirja Miettinen ja vt. diakoni, taideterapeutti Mari Sarviaho.

Ilmoittautumaan pääset tästä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Sitova ilmoittautuminen ma 28.2.2024 mennessä.
Kurssille otetaan maksimissaan 10 henkilöä, joten kannattaa varata nopeasti oma paikka.

Tiedustelut: Diakoni Mari Sarviaho
mari.sarviaho@evl.fi / puh. 050 346 7146 (soittoaika keskiviikkoisin klo 9.00-10.00).

sielun ja mielen valoa taideterapiaviikonloppu.