Taideterapiaviikonloppu

Tule tutkimaan taideterapian keinoin omia ajatuksia ja tunteita. Hyvinvointisi kannalta on hyvä osata nimetä ja tunnistaa tunteita ja tarpeita niiden takana. Kaikilla tunteilla on tärkeä viesti ja ne toimivat pohjana vuorovaikutustilanteissa.

Taideterapia antaa välineitä löytää ja tuoda esille omia syvimpiä tunteita ja tarpeita tavoilla, jotka auttavat ymmärtämään ja ottamaan niitä vastaan. Ryhmätaideterapiassa voit jakaa turvallisesti sinulle tärkeitä asioita ja oivaltaa uusia puolia itsestäsi. Jokaisella on mahdollisuus vahvistaa omia tunnetaitoja omalla tavallamme. Ryhmätaideterapiassa harjoittelet tunnistamaan ja nimeämään sen hetken tunteita ja tarpeita, harjoittelet niiden säätelyä ja käsittelyä ilmaisun kautta.

Tule etsimään yhteyttä itseesi ja muihin maalaten, kirjoittaen, liikkuen, hiljentyen ja yhdessä jakaen. Mitään ns. erityisiä taiteellisia taitoja et tarvitse, ne löytyvät sinusta itsestäsi ekspressiivisen taideterapian menetelmien myötä. Taidetyöskentely yhdessä auttaa saamaan kosketuksen itseen, omiin tunteisiin ja tarpeisiin. Ryhmässä asioita käsitellään luottamuksellisesti ja sitoudumme vaitioloon ja kukin jakaa niitä asioita, joita hän itse haluaa.

Taideterapiaryhmä kokoontuu Capellassa (Flemingintie 2) perjantaina 13.10. klo 17-19 ja lauantaina 14.10. klo 12-16. Sunnuntaina 15.10. tapaamme Siuntion kirkolla (Suitiantie 51) klo 10 messussa, jonka jälkeen siirrymme salaattilounaalle Capellaan, jossa päätämme kurssin klo 13 mennessä.

Taideterapiakurssi maksaa 20€ sisältäen ohjauksen, taidemateriaalit, iltateen sekä salaattilounaan sunnuntaina.

Kurssilla ohjaajina toimivat kirkkoherra Mirja Miettinen ja vt. diakoni, taideterapeutti Mari Sarviaho.

Koko ohjelmaan sitoutuva ilmoittautuminen pe 6.10.2023 klo 16.00 mennessä. Kurssille otetaan maksimissaan 10 henkilöä, joten kannattaa varata nopeasti oma paikka.

Ilmoittautumaan pääset tästä!