Piirrä kirkossa

Piirrä kirkossa  -ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 14 - 15.30.
Kirkossa on tällöin mahdollisuus kuunnella ja tutkia kirkon tunnelmaa ja kirkkotilaa piirtäen tai kuulostellen, kaikessa rauhassa.

Valo muovaa tilaa. Tule kokemaan vuodenajat kirkkotilassa.

Piirrä kirkossa on kynnyksetön ryhmä. Osallistuminen ja tekeminen lähtee aina omasta itsestä.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtumakalenterista löydät kokoontumiskerrat.

Lisätietoja kuvataiteilija Ulla Pitkänen, puh. 050 505 2273  tai Kristiina Kaunisto, puh. 0400 503 296.
Nainen piirtää kirkossa

Osallistujien kokemuksia:

"Nautin rauhasta ja hiljaisuudesta ja siitä, ettei minulta vaadita mitään."

"Erittäin koskettava kokemus. Sellainen hiljaisuus, jossa kuuluu vain kynän rahina paperia vasten."

"Saa tarkkailla vuoden valon kiertoa. Valo näyttäytyy tilassa niin erilaisena eri vuodenaikoina."

"Täältä löytää aina uutta, uusia yksityiskohtia"

"Tämä on irtiotto kaikesta ... ei tarvitse ajatella mitään."

"Saa autuaan onnellisena keskittyä hiljaisuudessa omaan itseensä ja tekemiseensä. Sitä peilaa itseään koko ajan."

"Omia taitojansa saa kehittää, uinuvia taitoja."

"Läsnäolo inspiroi."