Kesä 2017

KESÄTOIMINTAA ALAKOULULAISILLE

KESÄKERHO KIRKONKYLÄLLÄ 5.-22.6.2017 ma-pe klo 9-15

Huom! Viikot 1 ja 2 kesäkerhosta ovat täynnä, viikolla 3 vielä muutama paikka. Mukaan päässeille ilmoitetaan sähköpostitse.

Kerhossa puuhaillaan yhdessä kaikkea mukavaa:leikitään, lauletaan, askarrellaan pelaillaan ja retkeillään. Kesäkerho toimii seurakunnan tiloissa Lugnetissa kirkonkylällä ja sen lähimaastossa.

Kerho on suunnattu 7-9-vuotiaille (syksyllä koulunsa aloittavat ja siitä ylöspäin). Mukaan voi ilmoittautua viikoksi, kahdeksi tai kolmeksi viikoksi. Hinta 50e /viikko, sisältäen toiminnan, lounaan ja vakuutuksen. Välipalaeväät pakataan itse mukaan.

Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat Monika Tavi ja Kati Wasenius.

Ilmoittautuminen alkaa viikolla 10, mukaan mahtuu 15 lasta, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta.

Lisätietoja:

Laura Korhonen, kasvatuksen pappi, **@**, 040 183 0812