Luottamushenkilön tervehdys

Vox Petri -kuoro. Kuva: Ville Lindfors

Tahdon kiittää.

Te upeat naiset, Elina, Elli, Kaija, Katariina, Kristiina, Mairit, Mari, Nina, Raija, Ritva, Ulla, Ulpu, Sarita, Satu ja kuoron komeat miehet Heikki, Kaj, Olli ja Torbjörn, kuoron johtajavalmentaja Pami. -Vox Petri kuoro sekä vahvistavat voimat Johanna, Marko, Minna, Satu, Ykä ynnä Musiikkikoulu Virtuksen lapsilaulajat sekä Sini ja Petra, Lopen laulajat Anita, Liisa ja Susanna. Kaikkia Teitä tahdon kiittää ja onnitella.

Siuntion suomenkielisen seurakunnan, kuten kai kaikkienkin seurakuntien luottamuselimissä mietitään strategioita, joilla voisi aktivoida seurakuntalaisia ja luoda vetovoimaa seurakunnan kokoontumisiin. Maallikoiden osallistuminen on nähty yhtenä kainona laajentaa aktiivisten osallisten joukkoa. Kirkkokuoro, te Vox Petrin laulajat olette aktiivinen ja arvostettu osa tätä vetovoiman luomista.

Musiikki Jumalanpalveluksen osana ja seurakunnan tiloissa tarjottuna, on arvokas osa ”kynnyksen madaltamista”, tervetulotoivotus seurakunnan toimintaan. Musiikin luoma yhteys ja pyhyyden kokemus voi toivottavasti johtaa kuulijan liittymään aktiivisemminkin kuulemaan seurakunnan ja kirkon sanomaa.

Seurakunnan ja seurakuntayhtymän luottamuselinten puolesta tahdon onnitella Vox Petriä, sen laulajia, valmentajaa ja niitä jotka jaksavat juosta kaiken tarvittavan kokoon oikeaan paikkaan ja aikaan. Kiitos konsertistanne 10-vuotisen toimintanne kunniaksi, kiitos panoksestanne seurakunnan jumalanpalvelusten ja muiden tilaisuuksien viihtyvyyden lisäämisessä. Se, että kuorossa laulaminen ja siinä kehittyminen toivottavasti on Teille itsellenne myönteinen ja voimaannuttava kokemus, olkoon kiitoksen kauniina lisänä. Teette arvostettua työtä. Kiitos.

Arto Varpio

Siuntion seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Siuntion suomenkielisen seurakunnan seurakuntaneuvoston jäsen