Työntekijän kynästä

Lepää kirkossa keväällä 2018

Hyvä Lukija,

Moni meistä on muuttanut Siuntioon luonnon, maisemien ja rauhallisen ympäristön vuoksi. Nämä seikat korvaavat kunnassamme monta puutetta, joita kaupungin kiihkeä rytmi tarjoaa.

Siuntion levollinen "syke" on taustalla myös tänä vuonna neljännen kerran alkavissa Lepää kirkossa -illoissa. Pyhän Pietarin keskiaikaiseen kirkkoon saapuu ihmisiä Pyhän, tässä ja nyt -hetken ja musiikin syliin. Neljä kokoontumiskertaa johdattavat viikko viikolta kohti kevään valoa. Lepää kirkossa -illat ovat muodostuneet monelle traditioksi.

Kirkossa lepääminen on myös levinnyt. Tilaisuuksia on järjestetty mm. Uppsalan tuomiokirkossa ja noin kymmenessä Suomen seurakunnista. Unelma iltaisin makuualustan, tyynyn ja peiton kanssa kirkkoon vaeltavista ihmisistä on totta!

Tervetuloa kokeilemaan. Tilaisuudet ovat ilmaisia, osallistumispakkoa kaikkiin neljään kertaan ei ole. Lisätietoa seurakuntamme nettisivuilta.

Levollisin terveisin

Pami Karvonen