Capella

Capella, päiväkerhon kevätjuhla. Tilassa on Pauno Pohjalaisen veistos "Elämän puu"

Capella, koristeltu kevätjuhlaa varten

Capella on Siuntion seurakuntien uusin toimitila, joka on vihitty käyttöön vuonna 2002. Capellan hankittiin ja restauroitiin seurakunnan käyttöön Tor Perklénin testamentin turvin. Capella sijaitsee Siuntion asemalla S-markettia vastapäätä. Tilassa on Pauno Pohjalaisen veistos ”Elämän puu”. Seurakunnan aikuistoiminnan pääosa tapahtuu Capellassa.

Capellaan mahtuu 100 henkilöä. Tilaa voi myös vuokrata kirkollisia toimituksia ja perhejuhlia varten. Seurakuntalaiselle varaus kirkollisia toimituksia varten on ilmainen. Pöytäliinojen käytöstä veloitamme 30€ (pesukorvaus). Ulkopaikkakuntalaisilta seurakuntasalin käytöstä veloitamme 150€. Capellan keittiötä voi vapaasti käyttää.

Sijainti: Flemingintie 2, 02580 Siuntio.
Varauksia otetaan vastaan numerossa 09 8050 9600, arkisin klo 9-13.