Koululaiset

Ekaluokkalaisten enkelivaellus 2015

AKK 4A ja 4B, hautausmaan puut...

Enkelivaellus ekaluokkalaisille, Saara-enkeli kertoo saarnatuolista. Kirkko ja akustiikka 3:n Kirkko ja keskiaika 5:n luokan oppilaille

Säde-enkeli pyytää ekauluokkalaisia kokeilemaan kasteamaljaan kaiverrettuja numeroita 1550, kastemaljan syntymäpäivää

Siuntion seurakunnat järjestävät toimintaa 7-12-vuotiaille lapsille. Toimintamuotoina ovat mm. kerhot ja leirit. Niissä voi harrastaa monipuolisesti, oppia uusia asioita ja saada onnistumisen kokemuksia. Ohjaajina toimivat koulutetut seurakunnan aktiivinuoret. Haluamme tarjota lapsille paikan, jossa voi turvallisessa ilmapiirissä tuntea olevansa tärkeä juuri sellaisena kuin on. Kouluyhteistyö on myös tärkeä osa seurakunnan kasvatustyötä. Koulujen ala-asteiden luokat käyvät kerran vuodessa joko kirkossa järjestetyssä ”kotikirkko tutuksi” hetkessä tai Capellassa pääsiäisvaelluksella. Koulut järjestävät seurakunnan kanssa kevät- ja joulukirkkoja.