Koululaiset

Ekaluokkalaisten enkelivaellus 2015

AKK 4A ja 4B, hautausmaan puut...

Enkelivaellus ekaluokkalaisille, Saara-enkeli kertoo saarnatuolista. Kirkko ja akustiikka 3:n Kirkko ja keskiaika 5:n luokan oppilaille

Säde-enkeli pyytää ekauluokkalaisia kokeilemaan kasteamaljaan kaiverrettuja numeroita 1550, kastemaljan syntymäpäivää

Siuntion seurakunnat järjestävät toimintaa 7-12-vuotiaille lapsille. Toimintamuotoina ovat mm. kerhot ja leirit. Niissä voi harrastaa monipuolisesti, oppia uusia asioita ja saada onnistumisen kokemuksia. Ohjaajina toimivat koulutetut seurakunnan aktiivinuoret. Haluamme tarjota lapsille paikan, jossa voi turvallisessa ilmapiirissä tuntea olevansa tärkeä juuri sellaisena kuin on. Kouluyhteistyö on myös tärkeä osa seurakunnan kasvatustyötä. Koulujen ala-asteiden luokat käyvät kerran vuodessa joko kirkossa järjestetyssä ”kotikirkko tutuksi” hetkessä tai Capellassa pääsiäisvaelluksella. Koulut järjestävät seurakunnan kanssa kevät- ja joulukirkkoja.

Alakouluikäisten kerhot kaudella 2017-2018:

Kokkikerho I: Maanantaisin klo 18-19.30 Postillassa (TÄYNNÄ) tutustutaan ruoanlaiton saloihin sekä leikitään ja puuhataan siinä lomassa. Kerhon ohjaajina toimivat Pinja Kujala ja Olivia Juslin.

Puuhakerho: Tiistaisin klo 17.30–19.00 Postillassa (TÄYNNÄ) Kerhossa askarrellaan, leikitään, pelaillaan, leivotaan yms. Mietitään yhdessä mitä hauskaa voisimme tehdä! Kerhon ohjaajina toimivat Sara Lohman ja Pamela Johansson.

Kokkikerho II: Tiistaisin klo 18–19.30 Capellassa (TÄYNNÄ)
tutustutaan ruoanlaiton saloihin sekä leikitään ja puuhataan siinä lomassa. Kerhon ohjaajina toimivat Maria Immonen ja Henna Mettälä.

Harry Potter -kerho: keskiviikkoisin klo 17–18.30 Postillassa. Kerhossa puuhaillaan kaikkea hauskaa Harry Potter -kirjojen hengessä. Tule pelaamaan huispausta, tekemään "taikoja" ja kokkailemaan noitamaisia keitoksia. Kerhoon saa tulla, vaikka Harry Potter ei olisikaan vielä tuttu hahmo. Kerhon ohjaajina toimivat Matilda Packalén ja Essi Saunamäki.

Kokkikerho III: Keskiviikkoisin klo 18–19.30 Capellassa (TÄYNNÄ) tutustutaan ruoanlaiton saloihin sekä leikitään ja puuhataan siinä lomassa. Kerhon ohjaajina toimivat Veera Suuronen ja Maria Falcon.

Puuhakerho II, UUSI!: Torstaisin klo 18.30-19.30 Postillassa. Kerhossa askarrellaan, leikitään, pelaillaan, leivotaan yms. Mietitään yhdessä mitä hauskaa voisimme tehdä! Kerhon ohjaajina toimivat Aliisa Ikkala ja Wanda Nordström.

Kerhot alkavat viikolla 35 (28.8. eteenpäin) ja kokoontuvat viikoittain. Syksyn viimeinen kerta on viikolla 50. Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella tästä. Täytäthän jokaisesta lapsesta ja kerhosta oman lomakesivun, kiitos.

Kerhoihin mahtuu kuhunkin 12 lasta (maanantain kokkikerhoon 10) ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhot ovat ilmaisia.

Kesken kauden kerhoihin ilmoittautumisiin ei tule enää vahvistusta, jos kerhossa on tilaa, on ilmoittautuminen tullut perille.

Lisätietietoja: kasvatuksen pappi Laura Korhonen, puh 040 183 0812, **@**