Messut 2018

Valokuva: Seppo Aatos

Seitsemän veljeksen messu 8.10.2017, valokuva Seppo Aatos

Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa toimitetaan sunnuntaisin pääsääntöisin kaksi messua, suomenkielinen klo 10 ja ruotsinkielinen klo 12. Kristilliseen uskoon kuuluu ajan varaaminen Jumalan ja lähimmäisten kohtaamista varten. Messussa vietetään ehtoollista, yhteyden ateriaa. Seurakunnan jumalanpalveluselämään kuuluvat myös perhekirkot, hartaushetket päiväkerhoissa ja varhaisnuorten toiminnassa, rukoushelmet rippikoulussa, pyhiinvaellukset ja iltarukoukset kodeissa.

Messut Siuntion kirkossa

Maaliskuu 2018

Su 4.3. klo 10 Messu,  3. paastonajan sunnuntai, Kirsi Erkama ja Pami Karvonen. Räfsö I leirin tapaaminen

Su 11.3. klo 10 Messu, 4. paastonajan sunnuntai, Kirsi Erkama ja Sirpa Lilius, Räfsö II leirin tapaaminen

Su 18.3. klo 18 Messu (huom. kellonaika, ruotsinkielinen piispantarkastuksen messu kirkossa klo 10), Marian ilmestyspäivä, Ismo Turunen ja Pami Karvonen

Su 25.3. klo 10 Messu, Palmusunnuntai, Kirkkoherra Ismo Turusen lähtösaarna. Messu toimitetaan osin myös ruotsiksi ja viroksi. Messun jälkeen seurakuntajuhla kirkossa Ismo ja Siv Turusen eläkkeelle siirtymisen johdosta. Juhlan jälkeen "Kotikirkko ympäriämpäri" toimintaa kirkossa ja kirkon ympärillä sekä tarjoilu seurakuntakodissa. Tervetuloa.

To 29.3. klo 19 Kiirastorstain ilta kirkossa, Kirsi Erkama ja Pami Karvonen, kirkkokuoro Vox Petri ja avustaja, koraaleja ja aarioita Matteuspassiosta.

Pe 30.3. klo 10 Pitkäperjantain hiljainen jumalanpalvelus kirkossa, Kirsi Erkama ja Pami Karvonen

Huhtikuu 2018

Su 1.4. klo 10 Juhlamessu kirkossa, Pääsiäispäivä, Kirsi Erkama ja Pami Karvonen. Avustaja Katarina Helasjärvi, laulu

Ma 2.4. klo 18 Nuorten messu kirkossa, Kirsi Erkama ja Pami Karvonen

doc liite

"Mikä taival. Pitkä. Lyhyt." Ismo Turusen lähtösaarna Palmusunnuntaina 2018

docx liite

1. paastoajan sunnuntai: "Kauan aikaa, elämämme ajan, olemme samaan aikaan saatanan kiusattavina ja enkelien huolenpidon kohteena."

docx liite

2. paastonajan sunnuntai, saarna Türin kirkossa. "Jumala mittaa armon mittarilla. Se on omaa Jaakobin kamppailuaan käyvän lohtu."