Messut 2018

Valokuva: Seppo Aatos

Seitsemän veljeksen messu 8.10.2017, valokuva Seppo Aatos

Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa toimitetaan sunnuntaisin pääsääntöisin kaksi messua, suomenkielinen klo 10 ja ruotsinkielinen klo 12. Kristilliseen uskoon kuuluu ajan varaaminen Jumalan ja lähimmäisten kohtaamista varten. Messussa vietetään ehtoollista, yhteyden ateriaa. Seurakunnan jumalanpalveluselämään kuuluvat myös perhekirkot, hartaushetket päiväkerhoissa ja varhaisnuorten toiminnassa, rukoushelmet rippikoulussa, pyhiinvaellukset ja iltarukoukset kodeissa.

Messut Siuntion kirkossa

Joulukuu 2017

Su 31.12. klo 10  Messu, 1. sunnuntai joulusta, "Pyhä perhe", Ismo Turunen ja Sirpa Lilius

Tammikuu 2018

Ma 1.1. ko 18 kaksikielinen messu, "Uudenvuodenpäivä", Ismo Turunen ja Pami Karvonen

La 6.1. klo 10 Messu, Loppiainen, Ismo Turunen ja Pami Karvonen

Su 7.1. klo 10 Messu, 1. sunnuntai loppiaisesta, Ismo Turunen ja Sirpa Lilius

Su 14.1. klo 10 Messu, 2. sunnuntai loppiaisesta, Ismo Turunen ja Pami Karvonen

Su 21.1. klo 10 Messu, 3. sunnuntai loppiaisesta, Kirsi Erkama ja Pami Karvonen

Su 28.1. klo 10 Messu, 3. sunnuntai ennen pääsiäistä, Septuagesima, Ismo Turunen ja Pami Karvonen

doc liite

2. sunnuntai loppiasesta 14.1.2017 "Jeesuksesta alkaa tulla Jeesus"

doc liite

Uudenvuodenpäivän saarna. Erilaisia kertomuksia ja uskomuksia - erilaisia ajatuksia - niiden kanssa eteen päin

doc liite

Loppiainen, Jerusalem, rauhan pääkaupunki?