Messut 2017

Sinun puolestasi annettu... vuodatettu

Tekstiilitaiteilija Helena Vaari esittelee uusia liturgisia vaatteita.

Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa toimitetaan sunnuntaisin pääsääntöisin kaksi messua, suomenkielinen klo 10 ja ruotsinkielinen klo 12. Kristilliseen uskoon kuuluu ajan varaaminen Jumalan ja lähimmäisten kohtaamista varten. Messussa vietetään ehtoollista, yhteyden ateriaa. Seurakunnan jumalanpalveluselämään kuuluvat myös perhekirkot, hartaushetket päiväkerhoissa ja varhaisnuorten toiminnassa, rukoushelmet rippikoulussa, pyhiinvaellukset ja iltarukoukset kodeissa.

Messut Siuntion kirkossa

Elokuu

Su 13.8. klo 10, 10. sunnuntai helluntaista, "Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa", Perhemessu kirkossa, ekaluokkalaisten koulutielle siunaaminen. Laura Korhonen ja Sirpa Lilius.

Su 20.8. klo 10, 11. sunnuntai helluntaista, "Etsikkoaikoja", Messu kirkossa, Ismo Turunen ja Pami Karvonen.

Su 27.8. klo 10, 12. sunnuntai helluntaista, "Itsensä tutkiminen", Messu kirkossa, Riitta Mäenpää ja Pami Karvonen

Syyskuu

Su 3.9. klo 10, 13 sunnuntai helluntaista, "Jeesus, parantajamme", Messu kirkossa, Ismo Turunen ja Pami Karvonen

Su 10.9. klo 10, 14. sunnuntai helluntaista, "Lähimmäinen", Messu kirkossa, Laura Korhonen ja Pami Karvonen

Su 17.9. klo 10, 15. sunnuntai helluntaista, "Kiitollisuus", Messu kirkossa, Ismo Turunen ja Sirpa Lilius.

Su 24.9. klo 10, 16. sunnuntai helluntasta, "Jumalan huolenpito", Laura Korhonen ja Pami Karvonen

Lokakuu

Su 1.10. klo 10, Perhemessu, Mikkelinpäivä, "Jumalan sanansaattajat", Laura Korhonen ja Pami Karvonen

doc liite

6. sunnuntai pääsiäisestä: "Siis kauneutta on. Rakkautta on. Iloa on...."

doc liite

Kolminaisuuden päivä 11.6.2017, saarna. "Todellinen kuva Jumalasta voidaan tehdä vain käsin:palvelemalla" (Rakel Liehu)

docx liite

Helluntai 2017:"Tule, Pyhä Henki, täytä uskoviesi sydämet ja sytytä heihin rakkautesi liekki."