Messut 2017

Sinun puolestasi annettu... vuodatettu

Tekstiilitaiteilija Helena Vaari esittelee uusia liturgisia vaatteita.

Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa toimitetaan sunnuntaisin pääsääntöisin kaksi messua, suomenkielinen klo 10 ja ruotsinkielinen klo 12. Kristilliseen uskoon kuuluu ajan varaaminen Jumalan ja lähimmäisten kohtaamista varten. Messussa vietetään ehtoollista, yhteyden ateriaa. Seurakunnan jumalanpalveluselämään kuuluvat myös perhekirkot, hartaushetket päiväkerhoissa ja varhaisnuorten toiminnassa, rukoushelmet rippikoulussa, pyhiinvaellukset ja iltarukoukset kodeissa.

Messut Siuntion kirkossa

Kesäkuu

Su 18.6. klo 10, 2. sunnuntai helluntaista
Messu kirkossa, Kati Tuomainen ja Anna Karlsen.

La 24.6. klo 10, Juhannuspäivä
Messu kirkossa, Laura Korhonen ja Sirpa Lilius.

Su 25.6. klo 11, 3. sunnuntai helluntaista
Kaksikielinen jumalanpalvelus Björknäsin seurojentalossa (Niemenkyläntie 922), Laura Korhonen ja Sirpa Lilius.

Heinäkuu

Su 2.7. klo 18, 4. sunnuntai helluntaista
Kaksikielinen iltamessu kirkossa, Laura Korhonen ja Pami Karvonen

Su 9.7. klo 18, 5. sunnuntai helluntaista
Kaksikielinen iltamessu kirkossa, Ismo Turunen ja Pami Karvonen.

Su 16.7. klo 13, Apostolien päivä
Messu Räfsön leirisaaressa, lautta klo 12.30 Motaleffin rannasta (ajo-ohje kirkkoherranvirastosta tai katso Kirkkonummen seurakunnan sivuilta) , Laura Korhonen, Ismo Turunen ja Pami Karvonen.

Su 23.7. klo 10, 7. sunnuntai helluntaista
Räfsö I-rippikoululeirin konfirmaatiomessu kirkossa, Laura Korhonen, Ismo Turunen ja Pami Karvonen.

Su 30.7. klo 13, Kirkastussunnnuntai
(Kristuksen kirkastumisen päivä)
Messu Räfsön leirisaaressa, lautta klo 12.30 Motaleffin rannasta (ajo-ohje kirkkoherranvirastosta tai katso Kirkkonummen seurakunnan sivuilta)Ismo Turunen, Laura Korhonen ja Pami Karvonen.

Elokuu

Su 6.8. klo 10, 9. sunnuntai helluntaista
Räfsö II-rippikoululeirin konfirmaatiomessu kirkossa, Laura Korhonen, Ismo Turunen ja Pami Karvonen.

Su 13.8. klo 10, 10. sunnuntai helluntaista
Messu kirkossa, Ismo Turunen ja Sirpa Lilius.

Su 20.8. klo 10, 11. sunnuntai helluntaista
Jumalanpalvelus kirkossa, ekaluokkalaisten siunaus, Laura Korhonen, Pami Karvonen ja Sirpa Lilius.

Su 27.8. klo 10, 12. sunnuntai helluntaista
Messu kirkossa, Ismo Turunen ja Pami Karvonen.

doc liite

6. sunnuntai pääsiäisestä: "Siis kauneutta on. Rakkautta on. Iloa on...."

doc liite

Kolminaisuuden päivä 11.6.2017, saarna. "Todellinen kuva Jumalasta voidaan tehdä vain käsin:palvelemalla" (Rakel Liehu)

docx liite

Helluntai 2017:"Tule, Pyhä Henki, täytä uskoviesi sydämet ja sytytä heihin rakkautesi liekki."