Messut 2017

Valokuva: Seppo Aatos

Seitsemän veljeksen messu 8.10.2017, valokuva Seppo Aatos

Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa toimitetaan sunnuntaisin pääsääntöisin kaksi messua, suomenkielinen klo 10 ja ruotsinkielinen klo 12. Kristilliseen uskoon kuuluu ajan varaaminen Jumalan ja lähimmäisten kohtaamista varten. Messussa vietetään ehtoollista, yhteyden ateriaa. Seurakunnan jumalanpalveluselämään kuuluvat myös perhekirkot, hartaushetket päiväkerhoissa ja varhaisnuorten toiminnassa, rukoushelmet rippikoulussa, pyhiinvaellukset ja iltarukoukset kodeissa.

Messut Siuntion kirkossa

Lokakuu

Su. 22.10 klo 10  Messu, 20. sunnuntai helluntaista, "Usko ja epäusko", Laura Korhonen ja Sirpa Lilius

Su. 29.10 klo 10  Nuorten messu, Rippikouluun 2017-18 ilmoittautuminen, 21. sunnuntai helluntaista, "Jeesuksen lähettiläät, Laura Korhonen, Ismo Turunen ja Pami Karvonen. Teemme "kommentoidun" messun.

Marraskuu

La. 4.11. klo 18  Muistelujumalanpalvelus, kaksikielinen, Pyhäinpäivä. Laura Korhonen, Pami Karvonen ja kirkkokuoro Vox Petri

Su. 5.11. klo 10  Messu, Uskonpuhdistuksen muistopäivä, "Uskon perustus", Ismo Turunen ja Pami Karvonen

Su.12.11. klo 10  Messu, 23. sununtai helluntaista, "Antakaa toisillenne anteeksi", Ismo Turunen ja Pami Karvonen

Su. 19.11. klo 10  Messu, Valvomisen sunnuntai, "Valvokaa!", Ismo Turunen ja Pami Karvonen

Su. 26.11. klo 10 Messu, Tuomiosunnuntai, "Kristus, kaikkeuden Herra", Laura Kohonen ja Sirpa Lilius

Joulukuu

Su. 3.12. klo 10  Juhlamessu, 1. adventtisunnuntai, "Kuninkaasi tulee nöyränä", Laura Korhonen, Ismo Turunen, Pami Karvonen ja kirkkokuoro Vox Petri

Ke 6.12. klo 10 Juhlajumalanpalvelus, kaksikielinen, Itsenäisyyspäivä. Laura Korhonen, Tom Bergman, Pami Karvonen, kirkkokuoro Vox Petri. Kunniakäynti sankarihaudoilla. Seurakunnat kutsuvat erityisesti kunnan yläasteella opiskelevat kirkkoon. Siuntion kunnan Itsenäisyyspäivän juhla Cumulus resort, talvipuutarha.

Su. 10.12. klo 10  Messu, 2. adventtisunnuntai, "Kuninkaasi tulee kunniassa", Ismo Turunen ja Pami Karvonen

Su 17.12. klo 18, "Kauneimmat joululaulut" -yhteislaulutilaisuus, 3 adventtisunnuntai. Laura Korhonen ja Pami Karvonen, kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Su 24.12.  Jouluaatto

klo 8  Tallin Joulu, jouluhartaus Laversin tallilla

klo 13  Perheen jouluhartaus kirkossa, kaksikielinen

klo 14.30  Jouluhartaus kirkossa, Laura Korhonen ja Pami Karvonen

Ma 25.12.  Joulupäivä

klo 6  Joulukirkko, Ismo Turunen ja Sirpa Lilius

Ti. 26.12. Tapaninpäivä

klo 18  Joululaulut -hartaus Fanjunkarsissa, Laura Korhonen ja Sirpa Lilius

Su. 31.12. klo 10  Messu, 1. sunnuntai joulusta, "Pyhä perhe", Ismo Turunen ja Sirpa Lilius

doc liite

13. sunnuntai helluntaista, saarna Ismo Turunen. Jumala on mysteeri, ihminen on mysteeri, kohtaaminen on mysteeri"

doc liite

15. sunnuntai helluntaista, Lupa toimia eri tavalla."

doc liite

19. sunnuntai helluntaista, saarna. Rakkauden kaskoiskäskylle on löydetty monta käyttöä.