Messut 2017

Sinun puolestasi annettu... vuodatettu

Tekstiilitaiteilija Helena Vaari esittelee uusia liturgisia vaatteita.

Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa toimitetaan sunnuntaisin pääsääntöisin kaksi messua, suomenkielinen klo 10 ja ruotsinkielinen klo 12. Kristilliseen uskoon kuuluu ajan varaaminen Jumalan ja lähimmäisten kohtaamista varten. Messussa vietetään ehtoollista, yhteyden ateriaa. Seurakunnan jumalanpalveluselämään kuuluvat myös perhekirkot, hartaushetket päiväkerhoissa ja varhaisnuorten toiminnassa, rukoushelmet rippikoulussa, pyhiinvaellukset ja iltarukoukset kodeissa.

Messut Siuntion kirkossa

Toukukuu

Su 21.5. klo 10,  5. sunnuntai pääsiäisestä

Kaatuneitten muistopäivä, kaksikielinen messu kirkossa, Laura Korhonen, Ismo Turunen ja Anna Karlsen.

To 25.5. klo 15,  Helatorstai
Reformaation kunniaksi istutetun puun siunaaminen, seurakuntakodin pihalla siunataan punasaarni, joka on istutettu uskonpuhdistuksen juhlavuoden kunniaksi. Ismo Turunen, Tom Bergman, Pami Karvonen ja Sirpa Lilius.

To 25.5. klo 16,  Helatorstain Nuortenmessu.
Kesän isoset siunataan tehtäväänsä. Laura Korhonen, Ismo Turunen ja Pami Karvonen.

Su 28.5. klo 10, 6. sunnuntai pääsiäisestä

Kesäkuu

Su 4.6. klo 10, Helluntaipäivä

Su 11.6. klo 10, Pyhän Kolminaisuuden päivä

Su 18.6. klo 10, 2. sunnuntai helluntaista
Messu kirkossa, Anna Karlsen.

La 24.6. klo 10, Juhannuspäivä
Messu kirkossa, Laura Korhonen ja Sirpa Lilius.

Su 25.6. klo 11, 3. sunnuntai helluntaista
Kaksikielinen jumalanpalvelus Björknäsin seurojentalossa (Niemenkyläntie 922), Laura Korhonen ja Sirpa Lilius.

Heinäkuu

Su 2.7. klo 10, 4. sunnuntai helluntaista
Messu kirkossa, Laura Korhonen ja Pami Karvonen

Su 9.7. klo 10, 5. sunnuntai helluntaista

Su 16.7. klo 13, Apostolien päivä
Messu Räfsön leirisaaressa, lautta klo 12.30 Motaleffin rannasta (ajo-ohje kirkkoherranvirastosta tai katso Kirkkonummen seurakunnan sivuilta) , Laura Korhonen, Ismo Turunen ja Pami Karvonen.

Su 23.7. klo 10, 7. sunnuntai helluntaista
Räfsö I-rippikoululeirin konfirmaatiomessu kirkossa, Laura Korhonen, Ismo Turunen ja Pami Karvonen.

Su 30.7. klo 13, Kirkastussunnnuntai
(Kristuksen kirkastumisen päivä)
Messu Räfsön leirisaaressa, lautta klo 12.30 Motaleffin rannasta (ajo-ohje kirkkoherranvirastosta tai katso Kirkkonummen seurakunnan sivuilta)Ismo Turunen, Laura Korhonen ja Pami Karvonen.

Elokuu

Su 6.8. klo 10, 9. sunnuntai helluntaista
Räfsö II-rippikoululeirin konfirmaatiomessu kirkossa, Laura Korhonen, Ismo Turunen ja Pami Karvonen.

Su 13.8. klo 10, 10. sunnuntai helluntaista

Su 20.8. klo 10, 11. sunnuntai helluntaista
Jumalanpalvelus kirkossa, ekaluokkalaisten siunaus, Laura Korhonen, Pami Karvonen ja Sirpa Lilius.

Su 27.8. klo 10, 12. sunnuntai helluntaista

doc liite

Pääsiäispäivä 2017, Saarna Ismo Turunen. / "Pääsikö Juudas taivaaseen?"

doc liite

Rukoussunnuntai ja kaatuneitten muistopäivä 2017: "Isä meidän, joka olet taivaissa. Pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun valtakuntasi... Anna meille tänäpäivänä meidän jokapäiväinen leipämme."

doc liite

3. Pääsiäisen jälkeinen sunnuntati: "Ei, tässä luomakunnassa ja meissä on Jumala, hyvä ja paha. Ne käyvät meissä keskustelua keskenään."