Messut 2017

Valokuva: Seppo Aatos

Seitsemän veljeksen messu 8.10.2017, valokuva Seppo Aatos

Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa toimitetaan sunnuntaisin pääsääntöisin kaksi messua, suomenkielinen klo 10 ja ruotsinkielinen klo 12. Kristilliseen uskoon kuuluu ajan varaaminen Jumalan ja lähimmäisten kohtaamista varten. Messussa vietetään ehtoollista, yhteyden ateriaa. Seurakunnan jumalanpalveluselämään kuuluvat myös perhekirkot, hartaushetket päiväkerhoissa ja varhaisnuorten toiminnassa, rukoushelmet rippikoulussa, pyhiinvaellukset ja iltarukoukset kodeissa.

Messut Siuntion kirkossa

Joulukuu

Su 17.12. klo 18, "Kauneimmat joululaulut" -yhteislaulutilaisuus, 3 adventtisunnuntai. Laura Korhonen ja Pami Karvonen, kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Su 24.12.  Jouluaatto

klo 8  Tallin Joulu, jouluhartaus Laversin tallilla

klo 13  Perheen jouluhartaus kirkossa, kaksikielinen

klo 14.30  Jouluhartaus kirkossa, Laura Korhonen ja Pami Karvonen

Ma 25.12.  Joulupäivä

klo 6  Joulukirkko, Ismo Turunen ja Sirpa Lilius

Ti. 26.12. Tapaninpäivä

klo 18  Joululaulut -hartaus Fanjunkarsissa, Laura Korhonen ja Sirpa Lilius

Su. 31.12. klo 10  Messu, 1. sunnuntai joulusta, "Pyhä perhe", Ismo Turunen ja Sirpa Lilius

Saarna 19.11.2017, Ismo Turunen "Hyväksytään", sanoo Herra

doc liite

Saarna 10.12.2017, Ismo Turunen Katsokaa... älkää lähtekö minnekään, älkää juosko... Tulee katsoa ja pysähtyä. Aina kun liikutumme toisesta ihmisestä, toisen tarinasta, hänen kertomastaan asiasta, silloin olemme lähellä....

doc liite

Saarna 3.12.2017, 1. adventti Adventti on liikettä. Hiljaista liikettä. Adventti on uskallusta jättää sydämen ovi hiukan raolleen. Pimeys on välillä suurta, mutta yksi kynttilän liekki rikkoo pimeän.