Nuoret

Leirin iltaohjelman leikkejä

Siuntion seurakuntien nuorisotyö järjestää toimintaa teini-ikäisille nuorille. Seurakunnan tärkeimpiä toimintamuotoja ovat rippikoulu, isoskoulutus, kerhonohjaaminen sekä erilaiset leirit ja retket. Nuorten messuja järjestetään muutaman kerran vuodessa.

Tavoitteenamme on tutustuttaa nuoret seurakunnan elämään ja antaa heille mahdollisuus kasvaa seurakunnan yhteyteen. Haluamme tarjota toimintaa, jossa nuori voi kokea itsensä arvokkaaksi ja toimia aktiivisesti itsekin vastuuta ottaen. Nuorille tarjotaan mahdollisuus osallistua myös rovastikunnan toimintaan.

Nuorisotyön avoimet ovet pidetään kerran kuussa Pikku-Postillassa (kirpparin tilat kioskia ja pitseriaa vastapäätä). Tervetuloa hengaamaan, pelaamaan, tekemään läksyjä, kahville, juttelemaan, olemaan. Mukana Laura-pappi, ovet auki seuraavina päivinä:

Ma 25.9. klo 16-18

Ma 23.10. klo 16-18