Aikuiset

Pulinaa pyhästä Avoin keskustelupiiri, jossa on myös mahdollisuus käydä aikuisrippikoulu, kokoontuu joka toinen tiistai, alkaen 12.9. klo 19 Tuurin kammarissa Capellassa, yhteyshenkilö Ismo Turunen. Syksyn kokoontumiset Seitsemän veljeksen ja rukoushelmien maailmassa.

Eläkeläisten Tiistaipiiri on seurakunnan pisimmin säännöllisesti toiminut ryhmä. Se kokoontuu joka toinen tiistai klo 10-12 Capellassa alkaen 19 syyskuuta. Yhdyshenkilö Gun Venäläinen.

Piirrä kirkossa, Siuntion Pyhän Pietarin kirkon ovet ovat auki kerran kuussa ”Piirrä kirkossa” tilaisuuksia varten sunnuntaisin klo 14-16. Kirkkoa voi katsoa kynä ja paperi kädessä. ”Kynällä näkee paremmin.” Yhteyshenkilöt: Kristiina Kaunisto, puh. +358 400 503 296 ja kuvataiteilija Ulla Pitkänen. Syksyn tilaisuudet: 17.9, 15.10, 5.11. ja 10.12.

Seurakunta järjestää vuosittain synttärijuhlia tasavuosia täyttäneille alkaen 70 vuoden ikäisistä. Syksyn juhla pidetään 24.10 klo 14. Yhdyshenkilö Gun Venäläinen.

Joulun alla seurakunta pyrkii kohtaamaan 80 v täyttäneet jäsenensä.

Seurakunta antaa mielellään tilaa aktiivisten maallikoiden ohjaamille kokoontumiselle. Tällaisia on tällä hetkellä keväällä 2014 alkanut lähetyspiiri. Aikuisten toiminnasta, piireistä, projekteista, retkistä yms. kuuntelemme mielellämme seurakuntalaisten toiveita.