Aikuiset

Eläkeläisten Tiistaipiiri on seurakunnan pisimmin säännöllisesti toiminut ryhmä. Se kokoontuu joka toinen tiistai klo 10-12 Capellassa. Yhdyshenkilö Gun Venäläinen.

Piirrä kirkossa, Siuntion Pyhän Pietarin kirkon ovet ovat auki kerran kuussa ”Piirrä kirkossa” tilaisuuksia varten sunnuntaisin klo 14-16. Kirkkoa voi katsoa kynä ja paperi kädessä. ”Kynällä näkee paremmin.” Yhteyshenkilöt: Kristiina Kaunisto, puh. +358 400 503 296 ja kuvataiteilija Ulla Pitkänen.

Seurakunta järjestää vuosittain synttärijuhlia tasavuosia täyttäneille alkaen 70 vuoden ikäisistä. Yhdyshenkilö Gun Venäläinen.

Joulun alla seurakunta pyrkii kohtaamaan 80 v täyttäneet jäsenensä.

Seurakunta antaa mielellään tilaa aktiivisten maallikoiden ohjaamille kokoontumiselle. Tällaisia on tällä hetkellä keväällä 2014 alkanut lähetyspiiri. Aikuisten toiminnasta, piireistä, projekteista, retkistä yms. kuuntelemme mielellämme seurakuntalaisten toiveita.