Lepää kirkossa -kurssi

Nukutaan kirkossa

Tommi Sarlin & Pami Karvonen

Tule lepäämään musiikissa ja opettelemaan tietoista läsnäoloa kirkkoon.

Siuntion keskiaikaisessa kirkossa pääsee lepäämään

Suuren suosion saanut Lepää kirkossa -kurssi järjestetään seuraavan kerran tammikuussa 2018 Siuntion Pyhän Pietarin kirkossa neljännen kerran. Neljällä kokoontumiskerralla tehdään tietoisuustaitoharjoituksia, joiden jälkeen siirrytään kirkon lattialle lepäämään ja kuuntelemaan pianomusiikkia. Halukkaat saavat halutessaan kotitehtäväksi mietiskelyohjelman.

Västra Nylandin toimittaja Mira Strandberg kertoo lepäämisestä kirkossa omia tuntojaan kolumnissaan https://www.vastranyland.fi/artikel/en-salig-duett/

Osanottajien mukaan kurssit on koettu rentouttavana ja niissä opittiin myös hyödyllisiä taitoja stressin tai muiden psykologisten ongelmien kohtaamiseen.

Kurssin tarkoituksena on levätä musiikissa ja opetella tietoista läsnäoloa. Osallistujat tuovat mukanaan oman patjan ja peiton. Kukin voi etsiä itselleen mukavan paikan keskiaikaisesta kirkosta. Nukahtaminenkin on sallittu.

Kurssin ohjaavat kanttori ja pianisti Pami Karvonen sekä kognitiivinen lyhytterapeutti Tommi Sarlin.

Seuraava kurssi alkaa 14.1.2018 klo 19.00. Tilaisuus kestää noin 1,5 tuntia. Kurssi kokoontuu neljänä peräkkäisenä sunnuntaina.

Ilmoittautumiset 12. tammikuuta 2018 mennessä p.(09) 8050 9600 tai **@**. Kurssille mahtuu 70 henkilöä. Kurssi on maksuton.

Lisätietoja Pami Karvonen, p. 050 432 3698.