Siuntion kirkon konsertit

Siuntion kirkko on tunnettu erinomaisesta akustiikastaan.

Kirkon säännölliseen konserttitoimintaan kuuluvat tänä vuonna 18 vuotta täyttävä Lux Musicae www.luxmusicae.com ja Siuntion Lauluakatemian oppilas -ja opettajakonsertit. www.lauluakatemia.com

Siuntion kirkon konserteilla on omat Facebook -sivut.

SUOMI 100 YHDESSÄ -juhlavuonna teemme yhdessä kaksitoista suomalaisen laulumusiikin konserttia Siuntion kirkossa teemalla "Kiitos Suomi". Jokainen laulaja voi ilmoittautua  johonkin 12 konsertista esittääkseen lempilaulunsa suomalaisen laulumusiikin valikoimasta. Yleisö osallistuu tilaisuuteen yhteislaulujen voimalla. Ilmoittatutuminen jossa esitettävät kappaleet, runoilijat ja konserttipäivämäärätoive **@** . Konserttien säestäjänä Pami Karvonen.

Konserttien päivämäärät 18.1., 15.2., 22.3., 19.4., 24.5., 7.6., 19.7. 16.8., 20.9., 25.10., 22.11. ja 20.12. Tilaisuudet alkavat klo 19.00.

Konsertteihin on vapaa pääsy.

Toivottavasti voimme kiittää Suomea sadan laulajan voimin!