Kirkkokuoro Vox Petri

Kirkkokuoron johtaja, kanttori Pami Karvonen

Kirkkokuoro Vox Petri toimii tällä hetkellä 14 laulajan naiskuorona. Kuoro harjoittelee maanantai-iltaisin Capellassa. Kuoro osallistuu messuihin säännöllisin väliajoin. Kuoro osallistuu kuukausittain seurakunnan eri tilaisuuksiin ja kehittää toimintaansa seurakuntalaisten keskuudessa mm. vierailemalla vanhainkodeissa ja tekemällä yhteistyötä nuorten kanssa.

Vuonna 2017 kuoro viettää 10-vuotisjuhliaan monin eri tempauksin.

Vox Petrin laulut alkavat Capellassa 21.8. klo 19.00!
Syksyn projekteja mm. Juha Lehmuksen säveltämän ja AKK:n yläkoulun oppilaiden yhteistyössä Nina Alivirran kanssa sanoittaman Yhdessä -laulun kantaesitys Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksessa Siuntion kirkossa 6.12 klo 10.00.
Kuoro esiintyy myös 25.10. Siuntion kirkossa konsertissa, jossa mukana myös oopperalaulajat Juha Uusitalo ja Juha Pikkarainen. Konsertissa kerätään tukirahaa Siuntion sotaveteraaneille ja nuorille. Joulukuussa kuoro kiertää Siuntiota laulaen kauneimpia joululauluja kuntalaisten kanssa.

Tervetuloa mukaan kaikki naiskuorolaulusta kiinnostuneet!
Lisätietoja toiminnasta **@**

Lisätietoja myös FB/Vox Petri.