Kirkkokuoro Vox Petri

Kirkkokuoron johtaja, kanttori Pami Karvonen

Kirkkokuoro Vox Petri toimii tällä hetkellä 14 laulajan naiskuorona. Kuoro harjoittelee maanantai-iltaisin Capellassa. Kuoro osallistuu messuihin säännöllisin väliajoin. Kuoro osallistuu kuukausittain seurakunnan eri tilaisuuksiin ja kehittää toimintaansa seurakuntalaisten keskuudessa mm. vierailemalla vanhainkodeissa ja tekemällä yhteistyötä nuorten kanssa.

Vuonna 2017 kuoro viettää 10-vuotisjuhliaan monin eri tempauksin.

Vox Petrin laulut alkavat Capellassa 21.8. klo 19.00!
Syksyn projekteja mm. Juha Lehmuksen säveltämän ja AKK:n yläkoulun oppilaiden yhteistyössä Nina Alivirran kanssa sanoittaman Yhdessä -laulun kantaesitys Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksessa Siuntion kirkossa 6.12 klo 10.00.

TUKIKONSERTTI SIUNTION SYRJÄYTYNEIDEN NUORIEN JA SIUNTION SOTAVETERAANIEN TUKEMISEEN

Lokakuussa 25. päivä keskiviikkona klo 19.00 Siuntion kirkossa järjestämme Kiitos Suomi! -konsertin, jonka lipputulot lahjoitetaan lyhentämättömänä seuraavasti:

10 euron lipun hinta käytetään Siuntion kunnan Työpaja Virran asiakkaiden palkkaamiseksi Siuntion sotaveteraanien auttamiseen mm. pihatöissä, "seurustelu-upseereina" jne. syksyn aikana. Siuntiossa on vielä seitsemän veteraania.

Konsertissa esiintyvät mm. yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä oopperalaulajista Juha Uusitalo http://www.juhauusitalo.com , oopperalaulaja Juha Pikkarainen, Vox Petri -kuoro ja Pami Karvonen, piano.

Joulukuussa kuoro kiertää Siuntiota laulaen kauneimpia joululauluja kuntalaisten kanssa.

Tervetuloa mukaan kaikki naiskuorolaulusta kiinnostuneet!
Lisätietoja toiminnasta **@**

Lisätietoja myös FB/Vox Petri.