Hautajaiset

Läheisen ihmisen kuoltua suru varjostaa arjen. Suru on rakkautta, joka on jäänyt vaille kohdetta. Luopumisen hetkellä voimme jättää oman ja kuolleen läheisen elämän Jumalan käsiin. Surun keskellä tärkeintä on läheisten tuki. Seurakunnan työntekijät ovat myös käytettävissä keskusteluja varten. Hautajaisissa hyvästelemme läheisen kirkon turvallisin sanoin, rukouksin ja virsin.

Hautajaisten ja muistotilaisuuksien ajankohdasta sovitaan kirkkoherranviraston kautta. Hautaan siunaamista edeltää tapaaminen papin kanssa joko seurakunnan tiloissa tai kotona. - Seurakuntalaiselle kirkon, seurakuntakodin ja Capellan varaukset ovat ilmaisia. Pöytäliinoista veloitamme 30€ pesukorvauksen. Ulkopaikkakuntalaisilta veloitamme kirkon ja seurakuntakodin käytöstä 100€/kerta, Capellan käytöstä 150€/kerta. Kirkon ja seurakuntasalin varauksia otetaan vastaan numerossa 09 8050 9600, arkisin klo 9-13.

Sururyhmä

Hautauksesta kirkon kotisivuilla.