Olohuone

Olohuone on seurakunnan kerho jota pyörittävät seurakuntalaiset. Toiminnan tarkoitus on tehdä hyvää ja mukavaa, olla toivottavasti kohtaamispaikka meille siuntiolaisille.
Olet tervetullut mukaan Olohuoneen järjestämiin päiviin tai tapahtumiin yhdessä tai yksin, olitpa minkä ikäinen tahansa.

Kokoonnumme joka toinen lauantaina klo 10.00-12.00 pääsäntöisesti Postillassa, Siuntion asemalla, osoitteessa Flemingintie 2, käynti tilaan löytyy ekopisteen puolelta. Tilasta löytyy lapsille leikkitilaa ja mikro ruoan lämmitykseen.

Kerho aloitti toimintansa 11.3.2017 ja kevään aikana juttelimme ja suunnittelimme uutta, askartelimme, olimme SPR:n Ystäväkurssilla, MLL on esitellyt meille uusia lastenhoitajia ja kertonut miten palkkaus onnistuu sekä talkoilimme Siuntion kunnan kanssa Siuntiota siistiksi.

Kerhossa voimme luoda isoa tai pientä, sellaista mitä kaipaamme Siuntiolta. Yhdessä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri niinä kertoina kun haluat tai ehdit.

Lisätietoja: Kirsi Erkama, **@**, 0401830812 tai Hanna-Mari Kallio, **@** 0445889969

Olohuoneen Facebooksivuilta lisätietoa, samoin seurakunnan facebookista.