Kirkon keskusteluapu

Palveleva puhelin on Suomen vanhin auttava puhelin. Se on toiminut yhtäjaksoisesti vuodesta 1964 alkaen. Palvelevan puhelimen rinnalla toimii verkkoauttamispalvelut Palveleva chat ja Palveleva netti sekä kirjepalvelu Palveleva kirje. Kaikilla näillä kanavilla tarjoamme keskusteluapua nimettömänä ja luottamuksellisesti.

Palveleva puhelin tarjoaa soittajalle mahdollisuuden purkaa mieltä painavua asioita puhelimitse nimettömänä. Kun elämä tuntuu raskaalta tai huolet liian suurilta, usein riittää, että joku kuuntelee.

Palveleva puhelin

suomeksi 0400 22 11 80,
joka ilta klo 18 alkaen
Pe j ala öinä -03 saakka
muina päivinä klo 01 saakka

ruotsiksi 0400 22 11 90,
joka ilta klo 20-23

Kirkon keskusteluapua

Palveleva chat Facebookissa

Chat palvelee ma-pe klo 12-20,
Chatin käyttö ei vaadi Facebook-kirjautumista. Chat on tietoturvallinen, eikä se tallennu Facebookiin.

Kirkko Suomessa chat

Palveleva netti

Palveleva netti tarjoaa luottamuksellista keskusteluapua verkossa. Viestiisi vastataan muutaman päivän kuluessa.

Palveleva netti

Palveluita nuorille ja koululaisille

Monet kehittymiseen ja kasvuun liittyvät asiat voivat ihmetyttää nuorta. Tekstaritupu vastaa kysymyksiin koulupäivisin numerossa 0400 241 084. NettiSaapas toimii etsivän työn periaattein mm. YouTubessa ja nuorten keskustelupalstoilla.