Kirkon keskusteluapu

Palveleva puhelin on Suomen vanhin auttava puhelin. Se on toiminut yhtäjaksoisesti vuodesta 1964 alkaen. Palvelevan puhelimen rinnalla toimii verkkoauttamispalvelut Palveleva chat ja Palveleva netti sekä kirjepalvelu Palveleva kirje. Kaikilla näillä kanavilla tarjoamme keskusteluapua nimettömänä ja luottamuksellisesti.

Palveleva puhelin tarjoaa soittajalle mahdollisuuden purkaa mieltä painavua asioita puhelimitse nimettömänä. Kun elämä tuntuu raskaalta tai huolet liian suurilta, usein riittää, että joku kuuntelee.

Palveleva puhelin

• suomeksi 0400 22 11 80,
    su-to klo 18-01, pe ja la 18-03
  • ruotsiksi 0400 22 11 90,
    joka ilta klo 20-24
  • Kirkon keskusteluapua

Palveleva chat Facebookissa

• Chat on avoinna klo 12-20,
    Chatin käyttö ei vaadi Facebook-kirjautumista. Chati on tietoturvallinen, eikä se tallennu Facebookiin.
  • Kirkko Suomessa chat

Palveleva netti

• Palveleva netti tarjoaa luottamuksellista keskusteluapua verkossa. Viestiisi vastataan muutaman päivän kuluessa.
  • Palveleva netti